FRITERIE & ZO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friterie & zo. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2024 om 12:08 Goede kwaliteit van het eten, erg lekker! Alleen waren ze wat vergeten toe te voegen. Hier wel netjes voor gecompenseerd
28 apr 2024 om 18:40 Dutch classic “met lente ui, herb mayo en augurken”, zonder lente ui, gewoon normale mayo en maar 2 augurken :(
6 apr 2024 om 20:40 Verkeerde snacks ontvangen
6 apr 2024 om 20:01 De vegan kapsalon zou voor wereldvrede kunnen zorgen. HDP.
18 feb 2024 om 11:55 Altijd lekker, altijd goede service. Super blij met alle vegetarische en vegan opties!
1 jan 2024 om 19:59 Kwaliteit verschilt van bestelling tot bestelling, maar de karma kebab kapsalon en inner peace pita zijn lekker. Friet is prima, maar te geolied voor mij. Snelle bezorging.
24 nov 2023 om 23:12 Bestellen altijd pita met karma kebap en kapsalon. Kwaliteit wisselt. Nu veel te veel saus. Vergeten ook x op x de patat die we mee bestellen, ook als we ze hier nog op attenderen in het opmerkingenveld, heel jammer en irritant...
23 nov 2023 om 20:10 Lange levertijd en eten was niet zo goed als normaal. Normaal gesproken is de vegan kapsalon het beste dat je ooit mee hebt gemaakt, maar dit keer droog. Misschien te druk?
10 nov 2023 om 12:15 Ik had de dutch classic met als verrassing zilveruitjes, gelukkig kan je die er makkelijk naast leggen. Helaas zaten er maar twee stukjes vlees in de stoverij en de smaak was gewoontjes. Zeker geen 11,50 waard.
21 okt 2023 om 14:48 Goed gevuld kapsalon voor de brakke ochtend, helemaal top!
19 okt 2023 om 20:33 Eten was helaas lauw, jammer want het was wel lekker
30 sep 2023 om 20:59 Verwachte tijd was 30-60 (niet 1,5 uur) Voedsel smaakte okay.